axel

Utilnærmelige Teichmann

Axel Teichmann er på samme måte som Marit Bjørgen vinterens store navn i verdenscupen i langrenn. I dag tok han sin tredje verdenscupseier, av fire mulige. Med fall!

Resultater!

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut
 

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst
Tre kilometer før mål ble Teichmann sendt i bakken etter at Pietro Piller Cottrer mistet balansen.

Men selv ikke det kunne stoppe tyskeren med flippskjegget. Han kom seg på beina raskt, og jobbet seg kjapt opp i feltet i igjen. I den siste nedoverbakken før oppløpet fikk han et lite forsprang, og det ga han aldri i fra seg.

- Jeg var heldig som ikke ødela noe av utstyret da jeg falt. Skiene mine var også meget gode, sa Teichmann etter seieren.

Han trakk fram blant andre Frode Estil som en mann som kan true den suverene tronen hans i framtiden, og hadde lagt merke til at Estil gikk offensivt og godt i deler av løpet.

I morgen er det stafett i Val di Fiemme, men det er usikkert om Teichmann stiller på startstreken. Han fikk seg nemlig en smell i låret etter fallet.

- Jeg venter til søndag med en avgjørelse. Vi får se om hevelsen går ned, sa tyskeren.

Frode Estil ble best av de norske med sin niendeplass. Kristen Skjeldal viste at han er på gang igjen, og ble nummer 12.

 


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut