Utlendingene dominerte på Veldre

langrenn.com følger rennene på Veldre

Guro Strøm Solli ble beste norske jente på dagens sprint på Veldre med sin tredjeplass. I herreklassen ble Ola Vigen Hattestad beste norske på fjerdeplass.
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst
Guro Strøm Solli ble eneste norske jente blant de fem beste på Veldre. Annmari Viljanmaa fra Finland vant foran Anna Ellfors fra Sverige.

- Det var artig å bli beste norske.Jeg er veldig fornøyd med prologen, men det røynet litt på mot slutten. Det var en tøff og lang sprintløype. Jeg har min forse på de korteste, selv om at jeg har hatt framgang og klarer å hevde meg brukbart også på de lange, sier Strøm Solli.

Drevja-løperen var den aller raskeste jenta i prologen. I finalen hengte hun med til oppløpet, men da var det stopp.

- Det var litt skuffende for det var stakeoppløp. Det pleier å passe meg bra, jeg hadde ikke mer å gi, sier 21-åringen.

Sesongen så langt har vært over all forventning for ungjenta. I sesongpremieren på Beitostølen slo hun selveste Marit Bjørgen. Sist helg gikk hun helt semifinalen i Bern, hvor et falt ødela for henne.

- Det er selvsagt kjempeartig at det har gått så bra. Jeg håper at jeg klarer å holde koken, og at jeg ikke bare har vært et blaff. VM har jeg ikke tenkt på, sier Strøm Solli.

Neste helg er det nytt sprint-renn i Asiago.

- Det er klart at jeg håper på å få gå der, og det er kanskje rart om jeg ikke får gå etter i dag, sier Strøm Solli.

I herreklassen var det en stor svensk dominans, med hele fem løpere blant de seks beste. Petter Myhlback vant foran Jerry Ahrlin og Fredrik Östberg. Ola Vigen Hattestad ble best av de norske med sin fjerdeplass.

Håvard Solbakken ble nest best av de norske med sjuendeplass. Forrige helgs bronsevinner fra sprinten i Bern, Johan Kjølstad ble nummer ni.

 


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut