Jørgen (t.v.) og Anders Aukland. Foto: Privat.

Jørgen (t.v.) og Anders Aukland. Foto: Privat.

Uttak Team Ragde Eiendom 2018/2019 - Auklands lag

Følgende løpere er tatt ut på Team Ragde Eiendom for sesongen 2018/2019:

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut

Uleselig tekst

Få hele Langrenn +


Kjøp abonnement - Rask tilgang alle artikler
Velg uke, måned, tre måneder eller ett år.

* Abonnement bestilles raskt i dette vinduet!

Allerede abonnent, logg inn via vinduet under:

Uleselig tekst

Løpere tatt ut til Team Ragde Eiendom for 2018/2019:

Kvinner
Kari Vikhagen Gjeitnes

Menn
Anders Aukland
Tord Asle Gjerdalen
Andreas Nygaard
Oskar Kardin
Øyvind Moen Fjeld
Joar Thele

Sportsdirektør: Magnar Dalen

Manager: Jørgen Aukland

Anders Aukland (45) kunngjorde tidligere i vår at han tar tre nye sesonger som skiløper på toppnivå etter at eiendomsfirmaet Ragde Eiendom tok over hovedsponsoratet for laget han driver sammen med broren Jørgen.

– Vi er utrolig glade for å kunne offentliggjøre at alle løperne er med videre neste sesong. Vi har også signert Joar Thele som imponerte oss stort med sin offensive gåing under Vasaloppet, sier manager Jørgen Aukland.

Under tøffe forhold gikk nevnte Thele i brudd rett etter starten i Sälen. På det meste hadde han 7 minutter sammen med bruddkameraten Jan Srail.

Senere gikk Thele alene og det måtte jobbes hardt bak i feltet for i det hele tatt å ta han igjen.

–  Joar viste at han er en av de seigeste typene i feltet. Sånt imponerer oss og vi gleder oss til å hjelpe han til å bli en enda bedre skiløper. Det motiverer også meg til å satse videre, sier Anders Aukland.

Målsetningen er at laget skal være med å kjempe om alle trøyene. Tord Asle Gjerdalen og Andreas Nygård går for gul trøye, Oscar Kardin for den grønne spurttrøyen og Joar for ungdomstrøyen.

I kvinneklassen er målsetningen at Kari Vikhagen Gjeitnes, som fikk store deler av fjorårssesongen spolert av skade skal være med helt i toppen.

Spesiell sesongoppkjøring for Aukland

Oppkjøringen til en ny sesong er allerede i gang. Mens Anders tidligere har tilbragt utallige døgn i høyden, blir det annerledes sesongoppkjøring for superveteranen denne våren.

Neste uke reiser nemlig han og broren Jørgen til Grønland hvor de har mål om å sette ny rekord sammen med Egil Nilsen og Eirik Bruland.

– Vi er hverken glade i å fryse eller å være sultne, men vi er glade i å pushe grenser. Grønland blir en god test på hvor mye kroppen tåler, avslutter Anders.


* Langrenn Pluss (+): Ekstra godt stoff og fyldigere artikler
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut


blog comments powered by Disqus