Anders Mølmen Høst etter seieren i Olaf Skoglunds Minneløp en tidligere sesong, nå inngår han i Team Serneke. Foto: World Classic Tour.

Anders Mølmen Høst etter seieren i Olaf Skoglunds Minneløp en tidligere sesong, nå inngår han i Team Serneke. Foto: World Classic Tour.

Uttak Team Serneke 2018/2019

Følgende løpere er tatt ut på Team Serneke for sesongen 2018/2019:

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut

Uleselig tekst

Få hele Langrenn +


Kjøp abonnement - Rask tilgang alle artikler
Velg uke, måned, tre måneder eller ett år.

* Abonnement bestilles raskt i dette vinduet!

Allerede abonnent, logg inn via vinduet under:

Uleselig tekst

Løpere tatt ut til Team Serneke for 2018/2019:

Kvinner
Julia Angelsiöö

Menn
Bob Impola
Anders Mølmen Høst
Ludwig Tärning
Pontus Nordström

Team Serneke satsar långsiktigt för nya framgångar

Team Serneke går in på sin tredje säsong som professionellt långloppslag på skidor. I samband med Teamets första läger på Marholmen i Stockholms skärgård presenterade teamchefen Martin Holmstrand teamet och tankarna inför kommande säsong.

Åkarna som kommer att representera Team Serneke i långloppscirkusen Ski Classics under kommande säsong är Bob Impola, Anders Mølmen Høst, Ludwig Tärning, Pontus Nordström och Julia Angelsiöö. Teamet kan också avslöja att ytterligare åkare kommer ansluta och bli ett värdefullt tillskott till övriga teamet.

– Vi har under våra två första säsonger haft stora sportsliga framgångar med fyra olika åkare från teamet på pallplatser i Ski Classics och där Bob Impolas andraplats i Vasaloppet var en given höjdpunkt.

– Vi satsar nu på en större och mer komplett grupp med både etablerade åkare och nya unga löften för framtiden. Vi fortsätter med samma strategi som tidigare där vi satsar på spännande åkare med stor potential.

– Vi vill redan nu skapa förutsättningar för en kommande generationsväxling på främst damsidan samtidigt som tiden nu är mogen att höja nivån ytterligare på vår satsning, säger teamets verksamhetsansvarige Martin Holmstrand.

– Det är bara att gratulera Martin och teamet till de fina framgångarna under förra säsongen. Team Serneke förkroppsligar på många sätt vårt bolags kultur och kärnvärden genom viljan att hela tiden prestera och modet i att våga gå sina egna vägar.

– Vår förhoppning är att Team Serneke ska inspirera såväl ungdomar som våra egna anställda att röra på sig och då gärna genom en så fantastisk idrott som längdskidåkning. Det är med spänning som vi på Serneke kommer att följa åkarna under kommande säsong, säger Ola Serneke, VD och koncernchef för Serneke Group.

Team Serneke avslutar sitt läger med rullskidtävling på lördag 9 juni i Norrtälje.


* Langrenn Pluss (+): Ekstra godt stoff og fyldigere artikler
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut


blog comments powered by Disqus