RESULTATER: Ski Classics: Toblach-Cortina: Kvinner- Menn| Verdenscup Lahti: Stafett: Kvinner- Menn| 15/30 km: Kvinner- Menn| SNARVEIER til VC Lahti: Ligger mellom nyhet 2 og 3| 800 FAGARTIKLER| SKIPLUKKER'N SVARER| TOPPTRENT SVARER: SVAR 1| SVAR 2| SVAR 3
Erlend Bjøntegaard. Foto: Manzoni/NordicFocus.

Erlend Bjøntegaard. Foto: Manzoni/NordicFocus.

UTTAK: Verdenscup Skiskyting Oberhof 2021 - Runde 6

BJØNTEGÅRD VENDER TILBAKE

Tips en venn  Skriv ut

Etter solid rehabilitering er Erlend Bjøntegaard igjen klar for å ta på seg startnummer. - Hodet er definitivt tilbake i konkurranse-modus, sier Kongsberg-gutten.

Det var i Hochfilzen at Erlend Bjøntegaard ble nødt til å stå over siste konkurranse-helg fordi han var plaget med en vond rygg. Etter en lengre periode med fullstendig treningsfri og rolig oppladning, er imidlertid skiskytteren igjen klar for å ta på seg startnummer.

- Det har vært nytt å være skadet, det har jeg vært skånet for hittil i karrieren. Helseteamet og trenerne har jobbet utrolig bra for å tilrettelegge best mulig, og nå er jeg endelig fri for smerter, forteller han på vei til Gardermoen.

Nå går ferden til tyske Oberhof, der resten av lagkameratene har hatt en brakstart på det nye året. Rekrutt-utøverne Sivert Bakken og Karoline Erdal reiser videre til IBU Cup i Arber. 

- Det har vært en helt hinsides start for det norske laget! Det er godt å se at vi presterer så godt samlet, det sier mye om hvordan vi har utnyttet treningsperiodene under korona-tiden. Det blir godt å komme tilbake til gjengen, sier Bjøntegaard.

Selv er han litt spent på egne prestasjoner:

- Hodet er definitivt tilbake i konkurransemodus, og jeg føler meg i god form. Etter en kjempebra jul med mamma, pappa og kjæresten min på Lillehammer har jeg fått kjenne på ekte julefri og fått restituert godt. Så jeg er klar for kamp i helgen, slår Bjøntegaard fast.

Erlend og resten av skiskytter-herrene går sprint allerede onsdag kl. 14.20 som vises direkte på NRK1. 

Dette er troppen i andre runde i tyske Oberhof:

KVINNER

Tiril Kampenhaug Eckhoff (Fossum IF)

Karoline Knotten (Vingrom IL)

Ida Lien (Simostranda IL)

Marte Olsbu Røiseland (Froland IL)

Ingrid Landmark Tandrevold (Fossum IF)

MENN

Erlend Øvereng Bjøntegaard (IL Beveren)

Johannes Thingnes Bø (Markane IL)

Tarjei Bø (Markane IL)

Vetle Sjåstad Christiansen (Geilo IL)

Johannes Dale (Fet Skiklubb)

Sturla Holm Lægreid (Bærums Skiklubb)

* SE OGSÅ: Komplett program denne runden


* LANGRENN PLUSS (+): Elite-intervjuer, trening, teknikk, utstyr, smøring med mye mere
Tips en venn  Skriv ut
Annonse


blog comments powered by Disqus


Annonse


Annonse