VAR DU PÅ RESERVELISTE UNDER BEITOSPRINTEN? I SÅ FALL HAR ERIK ØSTLI PENGER TIL DEG

Tips en venn  Skriv ut

Erik Østli er arrangementskoordinater i Øystre Slidre IL. Dette betyr blant annet at han trekker i trådene fra Idrettens Hus på Beitostølen i samband med Beitosprinten, den nasjonale langrennsåpningen.

Forrige uke arrangerte han den tradisjonsrike skifesten tre dager til ende. Et antall løpere som meldte seg på kom med i reservelista, noen fikk gå, men ikke alle disse.

Derfor kan du være blant de som har betalt inn startkontingent og er berettiget til å få den refundert dersom du ikke fikk gått det enkelte renn hvor du var påmeldt.

Erik Østli har som følge av dette tatt kontakt med Langrenn.com i håp om at det kan bidra til å gjøre de rette vedkommende oppmerksomme på at de kan ha noen kroner til gode.

Østli forteller:

Dette er teksten som ligger på hjemmesiden vår:

"De som var påmeldt og har betalt påmeldingsavgift til Beitosprinten, men som endte opp på venteliste og aldri fikk sjanse til å delta, vil få påmeldingsavgiften refundert med 170,00 pr distanse.

Det er dessverre umulig å refundere dette til det kreditt-kortet det er innbetalt fra. Krav om refusjon og bank-kontonummer for refusjon må derfor sendes pr mail til idrarr@online.no innen 14. desember."

Så legger Erik Østli til, i sin kjente, muntre og jordnære stil:

– Når begynte egentlig jeg å være den snilleste gutten i klassen? Med bakgrunn i en litt ruskete oppvekst på Bøler (red.anm.: på Oslos østkant på 60- og 70-tallet), hadde det mest nærliggende vært og tatt pengene, stukket av gårde og latt som ingenting.

– Men vi har ambisjoner om å arrangere Beitosprinten også i framtiden og da er det helt naturlig å prioritere våre framtidige kunder. På venteliste i 2020 betyr i all sannsynlighet inne på listene i 2021!

– Velkommen tilbake 19.-21. november 2021 med NM i både sprint og ett distanserenn. 

Så da er det bare å sende en e-post til mailadressen nevnt i teksten ovenfor, vel å merke dersom du er blant de som har penger tilgode.


* Verdenscup Lahti - Snarveier: Program| TV-tider| Norges Tropp| Startlister| Smøretips| Resultater

* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut
Annonse


blog comments powered by Disqus


Annonse


Annonse