-->
BLINK direktelinker rett under nyhet nr. 2
RESULTATER: Meråker Mountain Challenge| Andre konkurranser
John Kristian Dahl på Toppidrettsveka 2014 etter sprintfinalen i Aure i Møre og Romsdal. Foto: Geir Nilsen/Langrenn.com.

John Kristian Dahl på Toppidrettsveka 2014 etter sprintfinalen i Aure i Møre og Romsdal. Foto: Geir Nilsen/Langrenn.com.

Vasaloppsvinneren senker skuldrene

Videointervju

John Kristian Dahl klarte det alle langløpere drømmer om i sin første sesong i Ski Classics, seier i Vasaloppet. Motivasjonen for å gå løs på en ny sesong er likevel langt i fra svekket og Team United Bakeries-løperen trener knallhardt for igjen stå øverst på pallen i Mora til vinteren.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Mannen med en verdenscupseier i sprint og en haug med pallplasser fra verdenscupsprinter, konverterte før sesongen i fjor til langløp.

Det ga umiddelbar suksess. Andreplass i Marcialonga, seier i Vasaloppet og andreplass i Ski Classics sammenlagt var en kanonstart som blir vanskelig å kopiere.

Men John Kristian Dahl er fortsatt topp motivert selv om han allerede har oppnådd det største en langløper kan gjøre i skisporet.

Se hvordan Team United Bakeries-løperen ser på en ny sesong og hva han fortsatt kan bli bedre på som langløper i videointervjuet nedenfor.


Film fra YouTube-kanalen LangrennsTV. Foto/redigering: Gjermund Midtbø.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus