Herrenes seierspall i lagsprinten under verdenscupen i Dresden 2020. Fra venstre: Sverige (2. plass), Frankrike (1) og Russland (3). Foto: Modica/NordicFocus.

Herrenes seierspall i lagsprinten under verdenscupen i Dresden 2020. Fra venstre: Sverige (2. plass), Frankrike (1) og Russland (3). Foto: Modica/NordicFocus.

VC DRESDEN: Frankrike sterkest hos herrene – Pallen glapp for Norge

Ingen av de norske lagene på lagsprinten i Dresden klarte å ta steget opp på seierspallen søndag.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Ingen av de norske lagene på lagsprinten i Dresden klarte å ta steget opp på seierspallen. Sverige vant kvinneløpet og Frankrike blant herrene.

Norges to lag gikk først inn til siste veksling på herrenes sprint og lå godt an før siste runde, men det holdt ikke helt inn. Selv med Italia og Federico Pellegrino hektet av klarte ingen av de to norske lagene å komme på pallen.

Franske Lucas Chanavat dro på til slutt og kom først i mål, og verken Sindre Bjørnestad Skar eller Eirik Brandsdal klarte å følge Frankrike, Sverige eller Russlands 1.-lag som ble topp tre i Dresden.

Norge ledet an under mesteparten av sprinten, men det kostet krefter og det ble for tøft for de norske løperne mot slutten.

– Det er en fordel å ligge bak i dag, men det er bak det skjer mye dritt, så vi prøvde å ligge langt framme. I ettertid burde vi kanskje ligget litt mer bak, men jeg var ikke god nok, så sånn er det, sa Skar til NRK.

Norges 2.-lag med Pål Trøan Aune og Eirik Brandsdal kom seg videre som "lucky losers" i semifinalen, men greide ikke å nå helt opp i finalen. De endte rett bak førstelaget til slutt, som nummer fem.

Se også: Slik gikk det med damene (Norge utenfor pallen)

Verdenscup Dresden
Dresden, Tyskland - 12. januar 2020

MENN - TEAM SPRINT - FINALE - FRI

1. Frankrike I - 14:30.66
2. Sverige I - 14:30.75
3. Russland I - 14:30.84

* Komplette resultater


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus