-->
Petter Northug har år etter år reddet norsk herrelangrenn med sin gode gullfangst og sitt vinnende vesen, her med noen av medaljene fra Falun-VM 2015. Foto: NordicFocus.

Petter Northug har år etter år reddet norsk herrelangrenn med sin gode gullfangst og sitt vinnende vesen, her med noen av medaljene fra Falun-VM 2015. Foto: NordicFocus.

VIKTIG MELDING: Langrenn.com er IKKE en del av Norges Skiforbund

Det er de som setter likhetstegn mellom Langrenn.com og Skiforbundet.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Det er de som setter likhetstegn mellom Langrenn.com og Skiforbundet.

Kanskje ikke så rart at det er slik, for gjennom drøyt 17 år har Langrenn.com i nettuniverset vært nasjonalidrettens ansikt utad på daglig basis og en fast møtesplass for skiglade i alle aldre og på alle nivåer.

Trafikken på Langrenn.com har hatt en formidabel utvikling. Forrige vinter, i den mest hektiske perioden, fra 1. januar til midten av mars, hadde vi et daglig snittbesøk på hele 44.500.

Da er det kanskje ikke unaturlig at noen tenker at Langrenn.com er Norges Skiforbund.

Og fra tid til annen, egentlig overraskende ofte, er det slik at Langrenn.com mottar henvendelser på SMS og E-post som skulle vært adressert til Skiforbundet.

Ikke uvanlig at det da er spørsmål med positivt fortegn vedrørende distansekort, den såkalte Langrennslua som Langrennsportens Venner står bak, terminlister, sesongplaner etc. etc.

Men siden sentralleddene i idretten dessverre jevnt og trutt gjør det som gjerne omtales som "å tråkke i salaten", er det også en del meldinger med negativt fortegn og i en kulørt språkdrakt som sendes til Langrenn.com.

Det gjelder blant annet denne uken, etter at det ble kjent at Skiforbundet nok en gang har behandlet Petter Northug på ugunstig vis.

Vi presiserer derfor at Langrenn.com IKKE er en del av Norges Skiforbund. Vi er således heller ikke involvert i uttak til landslag, verdenscup, VM og OL.

Når folk i Skiforbundet snakker på et vis som oppfattes å være i nedsettende toner om Petter Northug så er også det utenfor vår kontroll.

Langrenn.com står heller ikke bak personalsaken Norges Skiforbund har opprettet mot medaljegrossisten.

Henvendelser rundt ovenstående og beslektede forhold hører derfor hjemme i Skiforbundets ulike postkasser og telefoner.

I likhet med grasrota i norsk idrett har også Langrenn.com foran hvert nye år den samme forhåpningen som dere lesere; 

Nemlig at vi skal få et år preget av god omdømmebygging, samt harmoni og sportslig fokus mellom sentralleddene i hovedstaden og den utøvende delen av idrettsorganisasjonen (klubber landet rundt inkludert deres medlemmer og aktive utøvere).

Dette håpet bærer vi også med oss når vi om kun kort tid tar steget inn i 2018, men uansett;

Ha i bakhodet at Langrenn.com IKKE er en del av Skiforbundet!

Skihilsen Geir (Nilsen)
Redaktør Langrenn.com


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut