-->
Team Xtra personell. Foto: Geir Olsen.

Team Xtra personell. Foto: Geir Olsen.

Vind i seilene for Team Xtra personell

- Åpningen av sesongen 2012/13 for Team Xtra, har vært en av de sterkeste noensinne, smiler Nils Marius Otterstad, før han kort summerer opp noen av triumfene.
Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

- Seire i Skandinavisk Cup og turrenn på Beitostølen og deltagelse i Tour de Ski og ikke minst en ny representant på Team Xtra personell. Vi gleder oss til fortsettelsen av skisesongen.

Slik oppsummerer teamets manager, Nils Marius Otterstad, sesongen så langt. Og for brorparten av løperne i langløpslaget er det egentlig først over nyttår at sesongen for alvor tar til.

Tour de Ski
- Simen Østensen ble tatt ut av Norges Skiforbund til årets utgave av Tour de Ski. Simen reiste ned med de andre utøverne i dag, og vi kan melde om godt humør på go-gutten vår, forteller Otterstad.

- Etter en sesongstart "midt på treet", har resultatene gått i riktig retning. Både i konkurranser og i teamet. Vi andre i Team Xtra personell er veldig stolte av Simen og den jobben han har gjort - først og fremst med seg selv.

Vi gleder oss til å se Hosle-gutten på startstreken og aktiv i feltet under konkurransen. May the force be with you, lyder budskapet fra teamlederen.

Hjerte for idretten
Simen Østensen har også vært med på å etablere veldedighetsprosjektet: Hjerte for idretten - informasjonskampanje om korrekt trening av hjertet og kropp.

- Vi ønsker å sette fokus på de positive verdiene ved mosjon, aktivitet og trening. Hjertet vårt er kroppens fineste og viktigste muskel. Vi ønsker å sette fokus på forebygging av hjerte- og karsykdommer. Sammen med Oslo Maraton og gode samarbeidspartnere skal vi promotere Hjerte for idretten og verdiene det står for, opplyser Otterstad.

- Formålet med prosjektet er å samle penger til hjertestartere som skal doneres til idrettslag rundt om i Norge.

- 21. september, 2013, under Oslo Maraton, vil vi annonsere hvilke klubber som får tildelt sin hjertestarter.

- Simen velger å donere bort 15.000 kroner til Hjerte for idretten - tilsvarende lønnen hans for deltagelse i Tour de´Ski, får Langrenn.com vite.

Ny dame i laget
- Vi er stolte av å kunne meddele av Susanne Nystrøm nå er en del av Team Xtra personell.

Susanne har flere seire bak seg - deriblant Vasaloppet og Marcialonga. Sammen med Laila Kveli (nr. 2 i Vasaloppet 2012) utgjør hun en sterk kvinneduo i Team Xtra personell.

Ja, vi satser mer på kvinner framover, forteller Nils Marius Otterstad avslutningsvis i et nyhetsbrev til Langrenn.com fra Team Xtra personell.

Team Xtra personells hjemmeside


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus