Tidtaker Dagfin Øksenholt, kjent fra både Emit og EQ Timing. Foto: Geir Nilsen/Langrenn.com.

Tidtaker Dagfin Øksenholt, kjent fra både Emit og EQ Timing. Foto: Geir Nilsen/Langrenn.com.

VM-kontrakt til Emit og EQ Timing

Tidtakingsfirmaene vi kjenner godt fra ulike kondisjonsidretter her i Norge, Emit og EQ Timing, har landet internasjonal mesterskapskontrakt.

Tips en venn  Skriv ut
Annonse

De svenske VM arrangørene i orientering i Strømstad 2016 har valgt Emit AS og EQ Timing AB som leverandør og samarbeidspartner for tidtaking og stemplingssystemer.

-Vi er glade og stolte for at arrangørene av WOC 2016 valgte Emit, sier en fornøyd Tommy Jauhojärvi, daglig leder i det norske selskapet Emit AS, som har sitt hovedsete i Oslo.

-Til sammen med EQ Timing kan vi tilby stempling- og tidtakingssystemer som kreves for kvalitetsarrangement der det er direkte TV-sendinger. Det har vi vist i mange idretter de siste årene, legger Jauhojärvi til.

- Veldig bra å ha den her viktige biten på plass, understreker VM-generalen Mats Blom.

- Vi har under høsten gjennomført forhandlinger og vært i kontakt med et antall leverandører. Det var flere bra anbud, men til slutt falt valget på Emit og EQ Timing, sier Blom.

VM i orientering 2016 er en stor sak, med mange øvelser både i sprint, distanse og ulike stafetter. Trolig tar løpere fra rundt 45 nasjoner turen til svenske Strømstad neste sommer for å kjempe om heder og ære. Dette krever sitt av forberedelser og gjennomføringsevne.

- For meg føles det kjempebra at denne avtalen er i havn. Nå vet vi hva vi skal jobbe med og hvordan vi går videre. I løpet av våren skal vi ha et antall konkurranser hvor vi tester systemet i skarp situasjon og vi i VM-organisasjonen skal få en bra opplæring.

- Vi kommer til å kjenne oss veldig trygge når VM skal avgjøres, avrunder Mats Blom.

Sverige arrangerte VM i orientering sist gang i 2004, pluss at de var vertskap for EM i 2012. Ved begge anledninger var Emit samarbeidspartner.


* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut